Kapcsolat Kapcsolat

INFRATEMP Mérnökiroda Kft.

2724 Újlengyel, Határ u. 12.
Tel: +36 1 312 3016
Mobil: +36 30 680 9919

Email: sales@infratemp.hu

Áruátvétel Budapesten!

Referenciák Referenciák

Videók Videók
Galériák Galériák
Gazdasági tanácsok Gazdasági tanácsok

Cégünkről

CÉGÜNKRÕL

INFRATEMP Mérnökiroda Kft.

Az INFRATEMP Mérnökiroda Kft-t tulajdonosai azzal a céllal alapították, hogy a lehető legtöbb ember, illetve vállalkozás számára elérhetővé tegyék az elektromos zöldfűtés egyik legmegbízhatóbb, leggazdaságosabb és legegyszerűbb technológiai eljárását, az infrafűtést. Az INFRATEMP® infrapaneljeivel megismerkedőknek lehetőségük nyílik a napjainkban kiugróan magas energiafelhasználással járó, a pénztárcákat kiürítő fűtési eljárások lecserélésére, a költségek elfogadható szintre csökkentésére.

Alapelvünk, a gázüzemű (esetleg olajjal működő) rendszerek teljes kiszorítása, egy jobb és gazdaságosabb rendszer alkalmazásával.


 

Erre, a ma ismert leghatékonyabb és leggazdaságosabb eljárás, kizárólag az elektromos fűtési és hűtési mód. Mivel a földgáz ára, az elmúlt években, folyamatosan, ráadásul igen dinamikusan emelkedik, fontossá és sürgőssebbé teszi cselekedetünket! Ellentétben az INFRATEMP® Infrapanelek működéséhez szükséges energiaforrással, a villanyárammal… az elektromos áram előállítására egyre több alternatív megoldás létezik, és folyamatosan csökken ezen rendszerek beruházási költsége, egyértelműen ebben kell gondolkozni (lsd. szél- és naperőművek, vagy Paks bővítése, de ide vehetjük a „házi” napkollektorok elterjedését is).

Az INFRATEMP Mérnökiroda Kft. által fejlesztett és forgalmazott INFRATEMP® infrapanel családdal, magasan kvalifikált szakmai képzettségével segíti azokat az ügyfeleket, akik felismerték az elektromos infrafűtés és az egyre korszerűbb klímaberendezések előnyeit és gazdaságosságát, a jelenleg hazánkban elterjedt gáz és egyéb épületgépészeti rendszerekkel szemben. Az INFRATEMP® infrapanelek nem kizárólag az alacsony üzemeltetési lehetőségeket nyújtják a vásárlók számára. Rengeteg más tulajdonság sorolható fel, ami segíti a felhasználók döntését, és vezeti Őket az energiatudatos, egészségesebb életmód irányába. Társaságunk tevékenységi körébe tartozik az INFRATEMP® infrapanel család forgalmazása, a számukra legideálisabb vezérlőegységek gyártása és az ilyen típusú fűtési rendszerek profi kivitelezése, valamint több, nagy klímaberendezéseket gyártó cég termékeinek forgalmazása, telepítése egyaránt. Ezzel biztosítva megrendelői számára az óriási termékválasztékot és a minden esetben elektromos, de mégis eltérő fűtési, hűtési alternatívákat.

A nagyközönség számára, napról napra ismertebbé váló INFRATEMP® infrapanelek, azok előnyei és az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk, rendkívüli gyorsasággal terjednek a végfelhasználók körében, de a villanyszerelő szakemberek és cégek köreiben is. Az egyéb fűtésrendszerek kiváltásával, lehetőség nyílik számukra több, nagyobb volumenű munka elvállalására és megvalósítására. Mivel az elektromos hálózathoz csatlakozó infrapanel is kizárólag villanyszerelési munkálatokat igényel, így a fűtés kivitelezése is a villanyszerelő szakemberekre hárul.

Számukra, lehetőséget biztosítunk nagykereskedelmi árakon történő vásárlásra, melyet regisztráció után vehetnek igénybe.

 

Version 2.0 | Copyright (©) 2024 | Infratemp Mérnökiroda Kft. All Rights Reserved.