Kapcsolat Kapcsolat

INFRATEMP Mérnökiroda Kft.

2724 Újlengyel, Határ u. 12.
Tel: +36 1 312 3016
Mobil: +36 30 680 9919

Email: sales@infratemp.hu

Áruátvétel Budapesten!

Referenciák Referenciák

Videók Videók
Galériák Galériák
Gazdasági tanácsok Gazdasági tanácsok

Cégünkről

CÉGÜNKRÕL

Az INFRATEMP Mérnökiroda Kft-t tulajdonosai azzal a céllal alapították, hogy segítsék a napjainkban kiugróan magas energiafelhasználást elfogadható szintre csökkenteni.

Alapelvük, hogy a gáz üzemû rendszerek teljes kiszorítása, csak egy jobb és gazdaságosabb rendszer alkalmazásával mûködhet, ami kizárólag az elektromos fûtési és hûtési mód lehet. Mivel a földgáz ára ilyen dinamikusan emelkedik, viszont az elektromos áram elõállítására egyre több alternatív megoldás létezik, és folyamatosan csökken ezen rendszerek beruházási költsége, egyértelmûen ebben kell gondolkozni.

Az INFRATEMP Mérnökiroda Kft. által forgalmazott és gyártott INFRATEMP infrapanel családdal, magasan kvalifikált szakmai képzettségével segíti azokat az ügyfeleket, akik felismerték az elektromos infrafûtés és az egyre korszerûbb klímaberendezések elõnyeit és gazdaságosságát, a jelenleg hazánkban elterjedt gáz és egyéb épületgépészeti rendszerekkel szemben. Az INFRATEMP infrapanel-ek nem kizárólag az alacsony üzemeltetési lehetõségeket nyújtják a vásárlók számára. Rengeteg más tulajdonság sorolható fel, ami segíti a felhasználók döntését, és vezeti Õket az energiatudatos, egészséges életmód irányába. Társaságunk tevékenységi körébe tartozik az INFRATEMP infrapanel család forgalmazása, a számukra legideálisabb vezérlõegységek gyártása és az ilyen típusú fûtésrendszerek profi kivitelezése, több nagy klímaberendezéseket gyártó cég termékeinek forgalmazása és telepítése egyaránt. Ezzel biztosítva megrendelõi számára az óriási termékválasztékot és a minden esetben elektromos, de mégis eltérõ fûtési, hûtési alternatívákat. A nagyközönség számára, napról napra ismertebbé vált INFRATEMP infrapanel, azok elõnyei és az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk, rendkívüli gyorsasággal terjed a villanyszerelõ szakemberek és cégek köreiben is. Az egyéb fûtésrendszerek kiváltásával, lehetõség nyílik számukra több, nagyobb volumenû munka elvállalására és megvalósítására. Mivel az elektromos hálózathoz csatlakozó infrapanel is kizárólag villanyszerelési munkálatokat igényel, így a fûtés kivitelezése is a villanyszerelõ szakemberekre hárul. Számukra, lehetõséget biztosítunk nagykereskedelmi árakon történõ vásárlásra, melyet regisztráció után vehetnek igénybe.

Version 2.0 | Copyright (©) 2019 | Infratemp Mérnökiroda Kft. All Rights Reserved.